85 jaar

Op vrijdag 6 juli 2007 werd kunstschilder Jan Geusebroek 85 jaar. Ter gelegenheid van die verjaardag is deze site geïntroduceerd. Dit heeft bij velen, bekenden, vrienden en familie geleid tot een felicitatie of andere reacties op deze website.

Wilt u reageren op wat u ziet op deze website, of een berichtje achterlaten, dan kunt u dat op elke pagina doen. Typ uw tekst in het vak onderaan de pagina en klik op ‘Reactie plaatsen’. Uw tekst wordt pas voor iedereen zichtbaar nadat deze door de beheerder is geaccepteerd. Alvast bedankt.

Jan Geusebroek in Medemblik

Jan Geusebroek werd geboren in Medemblik. In 1923 opende zijn vader een bioscoop aan de Nieuwstraat. Op deze foto staat hij tussen zijn ouders, ongeveer 8 jaar oud.

Advertentie

2 Reacties to “85 jaar”

 1. Gerard Schriever Says:

  Ik heb een heel fijn gesprek gehad en als mens heel fijn dat ik jullie heb mogen treffen. Maar ik ben zeer onder de indruk van je werk ,daarbij ben ik echt een beginneling. Ik maak binnenkort een afspraak per telefoon en kom dan met de hond en enkele doekjes van mij naar de Tongerseweg.
  Groetjes en al het goede gewenst.

 2. Anne Tieleman Says:

  Beste Meneer Geusebroek,
  Op vaderdag hebben wij met U kennis gemaakt in de prachtige tuin in Yzeren, waar u koffie dronk met uw vrouw en dochter.
  We maakten een praatje en bij het weggaan gaf U mij een kaartje mee, want wij waren natuurlijk zeer onder de indruk dat u op deze hoge leeftijd in staat bent om nog te werken.
  Zelf schilder ik voor mijn plezier maar ik vind het heel boeiend om uw website te zien, dankuwel.
  Wij wensen U alle goeds toe en nog veel tijd om te genieten van uw schildersbestaan.
  Hartelijke groet,
  Anne Tieleman en Cristo Padmos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: